VullEscriure – La Fàbrica de Paraules – Proves mestre

Tots els teixidors que el 31 de març del 2016, a les 10 del vespre, hagin teixit el 100% de les paraules que s’havien proposat, rebran una INVITACIÓ per participar a les proves per accedir al títol de mestre!

Les proves es realitzaran durant la primera setmana d’abril:
– Hi haurà un tema obligatori.
– El límit d’extensió serà un nombre MÀXIM de paraules, en funció del repte escollit: 500 mots (repte «Enciclopèdia»), 400 mots (repte «Llibre»), 300 mots (repte «Llibreta»), 200 mots (repte «Post-it»).
– Les dotze paraules de plata i les cinc paraules d’or NOMÉS podran ser utilitzades per aquells teixidors que les tinguin a les seves teranyines.
– El termini d’escriptura finalitzarà el 7 d’abril a les 10 del vespre.

Una vegada finalitzat el termini d’escriptura dedicarem set dies a revisar els textos presentats. En cas de no complir amb alguna de les condicions, posarem una nota perquè ho pugueu revisar i, en cas necessari, enviar una segona versió. Estigueu atents! El termini per presentar la nova versió finalitzarà el 14 d’abril a les 10 del vespre.

Tothom qui superi les proves rebrà la clau «MESTRE» (corresponent al repte superat) i els textos que hauran presentat a les proves s’inclouran en un llibre electrònic que publicarem per Sant Jordi!

(Trobaràs tots els detalls a: http://www.vullescriure.cat)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.