VullEscriure – La Fàbrica de Paraules – Intercanvi de comentaris

Vols que altres teixidors et donin l’opinió sobre el text que has escrit? Participa a l’intercanvi de comentaris!

Inscripció – Per inscriure’t a l’intercanvi hauràs de respondre a la Crida durant la setmana de la seva posada en funcionament, abans del dijous a les 10 del vespre. En el moment d’enviar el text hauràs de dir quin tipus de comentari vols intercanviar: «Somriure» (només aspectes que hagin agradat) o «Trencaclosques» (un aspecte que hagi agradat i un aspecte que es pugui millorar).

Funcionament – El divendres tots els teixidors, en funció del tipus de comentari escollit, es distribuiran en grups de com a màxim tres persones. Les persones inscrites a l’intercanvi es COMPROMETEN a comentar la resta d’integrants del grup en el termini màxim d’una SETMANA. Els autors que no comentin els textos assignats no podran tornar a participar en l’intercanvi FINS que enviïn els comentaris pendents.

Sensibilitat – Si el text d’algun dels autors del teu grup ha estat marcat amb un avís de sensibilitat («Aquest text pot ferir algunes sensibilitats, no recomanat per a menors de 18 anys») i no et sents còmode comentant-lo, ets lliure de canviar-lo per un altre text que hagi sol·licitat el mateix tipus de comentari.

Recompensa – Els comentaris dels companys… I una paraula de plata! Les paraules de plata tenen un valor incalculable: en total n’hi ha dotze. Només aquells que les tinguin en les seves teranyines les podran utilitzar durant les proves de mestre del mes d’abril!

Divertim-nos! – Estem aquí per jugar amb les lletres i divertir-nos. No volem llegir pedanteries, ni insults, ni paraules grolleres. Tothom escriu com bonament sap i ningú no té la veritat absoluta. Ajuda’ns a mantenir el bon humor!

(Trobaràs tots els detalls a: http://www.vullescriure.cat)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.