VullEscriure – La Fàbrica de Paraules – D’aprenent a mestre

A mesura que acumulis mots, guanyaràs claus d’or en funció de la teva constància:

1) Clau «APRENENT» – Quan t’inscriguis a la Fàbrica de Paraules (només disponible pels inscrits en la convocatòria d’octubre).
2) Clau «OFICIAL 2a» – Si el 12 de novembre del 2015, a les 10 del vespre, ja has teixit com a mínim un 25% de les paraules del repte que t’havies plantejat.
3) Clau «OFICIAL 1a» – Si el 7 de gener del 2016, a les 10 del vespre, ja has teixit com a mínim un 50% de les paraules del repte que t’havies plantejat.
4) Clau «CONTRAMESTRE» – Si el 18 de febrer del 2016, a les 10 del vespre, ja has teixit com a mínim un 75% de les paraules del repte que t’havies plantejat (el 50% en el cas dels inscrits en la convocatòria extraordinària).

Del 18 al 31 de març del 2016 podràs intercanviar les claus que hagis aconseguit! Per cada clau podràs escollir entre un nombre de paraules per completar la teva teranyina o una paraula d’or.

Clau «APRENENT» – La paraula d’or «SOL» o la possibilitat de presentar-te a la prova de mestre d’un repte inferior al que havies escollit (si s’opta per aquesta opció, els intercanvis de paraules de la resta de claus es calcularan en funció del nou nivell).
Clau «OFICIAL 2a» – La paraula d’or «FOSCOR» o el nombre de paraules equivalent a una Crida (en el cas dels inscrits al repte «Enciclopèdia») / a una minicrida (en el cas dels inscrits a la resta de reptes).
Clau «OFICIAL 1a» – La paraula d’or «HORITZÓ» o el nombre de paraules equivalent a una minicrida.
Clau «CONTRAMESTRE» – La paraula d’or «LLUM» o el nombre de paraules equivalent a una Crida (en el cas dels inscrits al repte «Enciclopèdia» durant la convocatòria ordinària o al repte «Llibre» durant la convocatòria extraordinària) / a una minicrida (en el cas dels inscrits a la resta de reptes).

Les paraules d’or tenen un valor incalculable! En total n’hi ha cinc. Només aquells que les tinguin en les seves teranyines les podran utilitzar durant les proves de mestre del mes d’abril.

(Trobaràs tots els detalls a: http://www.vullescriure.cat)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.