VullEscriure – Especial Nadal: «Amic invisible – Especial 10 anys!»

Bona nit, escriptors! Benvinguts a VullEscriure! Benvinguts al desembre!

A principis de temporada us vam prometre que, aquest any, la «pausa» de Nadal seria com mai abans… I pensem complir-ho! Nadal, Cap d’Any, Reis… I 10è aniversari! No podíem deixar passar l’oportunitat de celebrar-ho com és degut. Comença l’especial de Nadal: «Amic invisible – Especial 10 anys»!

Un «amic invisible» únic, perquè estarà farcit de lletres… I l’escriureu vosaltres! (hihi) Aquest és un joc que hem fet diverses vegades en els tallers presencials de VullEscriure, però que és la primera vegada que traslladem al format online.

FASE 1 / INSCRIPCIÓ – Tothom qui hi vulgui participar ens haurà d’enviar deu paraules per correu electrònic (per alguna cosa celebrem 10 anys!). Teniu temps d’inscriure-us fins dimecres de la setmana que ve, 15 de desembre!

FASE 2 / ESCRIPTURA – El 16 de desembre, com es fa tradicionalment en l’amic invisible, repartirem les paraules rebudes entre els autors que us hàgiu inscrit en el joc: a partir de llavors tindreu fins el 24 de desembre a la mitjanit per escriure un petit text dedicat a la persona que us hagi tocat, utilitzant les 10 paraules que aquesta mateixa persona us hagi indicat, i enviar-nos-el per email!

FASE 3 / REIS – El dia de Reis rebreu el text que us hagin escrit per correu electrònic!

I ja està? No: perquè el text que rebreu el dia de Reis vindrà sense signar! (i no sabreu qui l’ha escrit, hehe). El dissabte després de Reis, 8 de gener, a les 7 del vespre, ens trobarem de manera online per llegir els textos i intentar endevinar els autors dels relats rebuts. Sabreu reconèixer-vos per la vostra forma d’escriure? 😉

Què us sembla el programa per aquest desembre? Esperem que us faci tanta il·lusió com a nosaltres! A la web http://www.VullEscriure.cat trobareu tots els detalls. Bon desembre i bona escriptura, bon Nadal, bon Cap d’Any i feliços Reis!

Feliços 10 anys! Ens llegim! #VullEscriure

Related Posts