Tastar caves amb personalitat pròpia en un celler de disseny envoltat de vinyes. És l’oferta de Bertha, una cava amb més de 30 anys d’història al Penedès.
A tocar del celler, tenen petites finques, que veremen a mà. Són ceps de xarel·lo i macabeu sobretot, i amb el raïm fan els dos vins blancs del celler.
PEP TORRES, propietari de Cava Bertha
“És un somni entrar tot el que has cultivat tot l’any al teu celler per poder fer les ampolles que tot vingui de la terra, de vinyes ben cuidades, realment és un somni”
Les distàncies són curtes i la verema, lenta. La vinificació, que s’allarga mesos, comença a la premsa.
A tocar, aquesta cava tan colorista, oberta a les visites. Se’n fan els caps de setmana al matí. Són gratuïtes i sense reserva prèvia.
Terrassa quan fa bon temps, sala de tast i botiga quan fa fred. És un espai elegant i comfortable on repetir l’aperitiu.
🔴 La nostra web: https://enoturista.cat/
———SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS——
🔴 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/enoturista/
🔴TWITTER: https://twitter.com/enoturista_
🔴 FACEBOOK: https://www.facebook.com/enoturista.cat/
🔴 MAIL: info@enoturista.cat