La conferència correspon a la jornada “Proteïnes alternatives: el repte de la reducció del consum de carn”, que va tenir lloc el 31 de gener de 2023.
La sessió presenta fonts de proteïna sostenibles i alternatives al consum de carn en la dieta del futur: micro i macroalgues, proteïna microbiana (a partir de la fermentació de fongs, llevats i bacteris), insectes comestibles, entre altres exemples.
Voleu recuperar una part concreta de la jornada? Us deixem, a continuació, les parts de què va constar:
00:00 → Introducció a la conferència a càrrec de Barbara Atie, coordinadora d’esdeveniments a Fundesplai.
05:47 → Intervenció d’Albert Ribas-Agustí, investigador del programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA).
33:21 → Intervenció de Marta Ros Baró, tecnòloga d’aliments, dietista i professora a la Universitat Oberta de Catalunya.
52:28 → Torn de preguntes i cloenda de la jornada.
La conferència està emmarcada en el cicle de conferències «Parem taula pel clima». Aquest projecte és part de la European Climate Initiative (EUKI) del Ministeri Federal Alemany pel Medi Ambient, Conservació de la Natura i Seguretat Nuclear (BMU).
Leave a Reply