La sessió gira al voltant de la importància de l’eco-disseny a l’hora de fabricar productes i materials per a l’ús alimentari que tinguin un menor impacte ambiental, contribuint a construir un sistema alimentari circular sense pèrdues ni malbaratament.
L’acte compta amb Mariana Eidler, directora del Food Design Lab d’ELISAVA i co-fundadora de FORK, The Food Design Organization, i amb Sofía Garín, experta en disseny circular i project manager de la consultoria d’innovació sostenible inèdit.
Recupera la conferència aquí:
00:00 → Presentació del projecte EAT:LIFE.
06:00 → Ponència de Sofía Garín.
31:32 → Ponència de Mariana Eidler.
55:37 → Torn de preguntes i tancament.
Visita el portal web https://eat-life.fundesplai.org per a consultar més informació del projecte.
El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.
Leave a Reply