[Versió en castellà] Conferència “Food design i sistemes alimentaris”
La conferència, co-organitzada per Fundesplai i l’organització Fork, compta amb Fabio Parasecoli, professor del Departament de Nutrició i Estudis Alimentaris de la Universitat de Nova York; i Sonia Massari, professora del Departament d’Alimentació Agrícola i Medi Ambient de la Universitat de Pisa, Itàlia.
Recupera la conferència aquí:
00:00 → Presentació del projecte EAT:LIFE.
01:15 → Ponència de Fabio Parasecoli sobre els sistemes alimentaris i la seva confecció.
20:48 → Ponència de Sonia Massari sobre el paper del disseny dins dels sistemes alimentaris.
38:30 → Torn de preguntes i tancament.
Visita el portal web https://eat-life.fundesplai.org per a consultar més informació del projecte.
El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta activitat són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.