Vernon Collins el negoci del Coronavirus

Vernon Collins el negoci del Coronavirus. El metge anglès fa un discurs impecable i de gran rellevança. Com els politics estan fent negoci amb aquesta “pandemia” que s’han inventat.

Vernon Coleman (nascut el 18 de maig de 1946) és un autor anglès, [columnista i antic professional general. Ha escrit més de 100 llibres, incloent treballs sobre salut humana, política, cricket i qüestions d’animals, i una sèrie de novel·les.

El 1981, el doctor Coleman va ser multat pel DHSS per negar-se a escriure els diagnòstics en notes malaltes, que considerava que incomplien la confidencialitat del pacient. Després de publicar el seu primer llibre, The Medicine Men, que va acusar el NHS de ser controlat per companyies farmacèutiques, va deixar el NHS per centrar-se en la seva redacció.

Els seus llibres han aparegut en diverses llistes de best-seller, inclòs The Sunday Times. Life Without Tranquillizers va assolir el Top Ten of The Sunday Times el març de 1985. El seu llibre Bodypower va aconseguir diverses llistes de vendes al Regne Unit.

La seva novel·la Cabbage War de Mrs Caldicot es va convertir en una pel·lícula amb el mateix nom.

Coleman ha estat censurat per la Comissió de Reclamacions de Premsa i prohibit per l’Autoritat de Normes de Publicitat.

El 1994, un jutge de l’Alt Tribunal va concedir una ordre provisional per evitar que Coleman publicés l’adreça de casa o el número de telèfon de Sir Colin Blakemore, que havia estat objectiu d’activistes contra la vivisecció. També va acceptar no publicar res sobre el professor Blakemore que pogués posar en perill la seva seguretat i donar als sol·licitants el nom de qualsevol persona a qui pugui haver passat la informació.

Related Posts