UN CONTE ABANS DE DORMIR. JO ET LLIG I TU EM CONTES: L’ESTORA QUE MOSSEGAVA

Aitana Ferrer ens explica el conte JO ET LLIG I TU EM CONTES: L’ESTORA QUE MOSSEGAVA de Jesús Ballaz i Sabastià Serra. Editorial Bromera.
Arriba la nit i, abans d’anar a dormir, és l’hora dels contes. És un moment màgic, en què el temps es para per a compartir històries i somnis amb els més menuts i menudes. S’obrin portes a la fantasia, a la imaginació i, sobretot, a la possibilitat de viure junts l’experiència de la literatura en un període clau de la vida de les persones.

Aquest llibre ens ofereix dos relats per a cada dia: un de més curt i senzill que podrà llegir l’infant, i un altre de més llarg i elaborat que li podran llegir els adults. En conjunt, 56 històries per a anar a dormir: 28 en què les xiquetes i els xiquets prenen la paraula per a dir «jo et llig», i 28 més en què s’intercanvien els papers i «tu em contes».

CONTACTE: elventalldaitana@gmail.com

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.