UN CATALÀ A MINECRAFT #25 | TORNEM A CASA AMB LES BUTXAQUES PLENES | Mac Gameplay Català

Aquesta és una sèrie de supervivència de Minecraft, aniré pujant episodis de tant en tant sense talls, encara que potser a vegades algunes coses les faré fora de càmera per no aborrir més del compte. Serà una sèrie tranquila, amb un periodicitat aleatòria de moment, segons el temps que tingui.

Ja sabeu, si us agrada LIKE i SUSCRIVIU-VOS al Canal. Espero els vostres comentaris de recomanacions, consells, etc., etc.

Em podeu seguir o dir coses per twitter : http://twitter.com/shendeluth

NOTA: disculpeu la cutre-intro, és el que he pogut fer ara mateix, la modificaré més endavant, s’accepta un cop de mà 😛 (m’han recomanat fer-la amb ReplayMod però per Mac no existeix i s’han de fer coses rares, si algú conèix una solució per MAC serà de gran ajuda)

=|[ EL JOC ]|=

Minecraft és un joc independent de món obert creat originalment pel programador suec Markus “Notch” Persson i més tard desenvolupat i publicat per Mojang. Va ser llançat al públic per PC el 17 de maig de 2009, com a versió alfa a desenvolupar, i després d’actualitzacions graduals, es llançà la versió definitiva el 18 de novembre de 2011. La última versió fins al moment és la 1.9.2, va ser alliberada al febrer de 2016 i ofereix diversos canvis importants al joc, com un escut, més resistència dels enemics i modifica el combat i l’enfrontament contra el drac, entre moltes altres coses.

Podeu comprar el joc a https://minecraft.net

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.