Truita de carxofes

Començem la temporada de carxofes amb un a truita de le mateixes carxofes…
La primea vegada que fas una truita espanta una mica, s’ha escrit molta literatura sobre allò que s’ha de fer i allò que no has de fer mai.
Però la veritat que a més de llegir , el més important és practicar a la cuina i amb les truites és molt fàcil practicar, si no et queda prou bé , a a la següent segur que et quedarà millor.
Per aquesta truita farem servir 4 carxofes, 1/2 ceba, 4 ous de gallina, oli doliva i sal.
– Tallem les carxofes, un cop pelades de les parts dures, en 6 trossos que fregirem en oli d’oliva en un foc no molt alt, dons busquem que les carxofes quedin fregidetes però no recremades de les puntes, més val que quedin una mica tobetes però cuites.
– Un cop fregides les carxofes i en el mateix oli fregirem la 1/2 ceba.
– mentre es fregeix la ceba piquem els ous i aboquem les carxofes per tal de es vagin impregnant de l’ou.
U
– un cop fregida la ceba, la incorporem a aquesta amalgama mque em fety amb els ous i les carxofes.
– un punt de sal i a la paella que haurem escalfat amb un rajolinet del mateis oli que hem fregit les carxofes i la ceba.
– amb una espàtula anem tencant la base de la truita que ja és cuita per tal de que es vagi cuent la qiue Hola Anna quedat per sobre.
– quant ja sugui mig cuita, li donem la volta i cuem per l’altre banda.
Si la volueu deixar més cuita o menos cuita ja és cosa vostra, cada un amb els seus gustos.
i ja està….Fàci, fàcil.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.