tràiler criticutres

Tràiler dels criticutres: tres amics que van al cine i els agraden molt les pel·lis…
🎞 Subscriu-te! https://bit.ly/2EbvXAD

~~~~~~ QUI SOM? ~~~~~~

Els criticutres som tres amics que vam descobrir que allò que fèiem habitualment, ho podíem penjar a YouTube. Sempre ens ha agradat molt veure pel·lícules i no ens ha costat mai tornar a veure qualsevol pel·lícula que ens hagi fet emocionar.

Ja fa molts anys que acostumem a anar al cinema cada setmana i comentem el resultat durant hores ja que, sovint, ens barallem perquè ens tenim tanta confiança que ens fa ràbia admetre que l’altre té raó. És per això que defensem la nostra posició fermament malgrat que sabem que moltes vegades no és l’encertada. No és el contingut tècnic que puguem aportar sobre cinema el què ens va portar a començar el canal, sinó aquesta passió per veure una bona pel·lícula i també aquesta passió per discutir. Vam decidir fer el canal en català perquè és la nostra llengua i perquè és així com ens expressem.

Amb aquest canal volem representar el punt de vista de la gran majoria d’espectadors/es i que es faci seva la opinió de qualsevol dels tres. Intentem desgranar, en clau d’humor, els aspectes més generals de la pel·lícula com l’argument, el director/a i els actors o actrius. Un cop recollits tots els punts de vista, resumim el què ens ha semblat la pel·lícula amb una valoració final.

~~~~~~ AGRAÏMENTS ~~~~~~

Eustaqui – Supervisor del hardware
Pere – Mànager de la comunitat
Miquel – Editor del vídeos

Més crítiques de CRITICUTRES 👉👉 https://bit.ly/2s9W2Jy
INSTAGRAM 👉👉 https://www.instagram.com/criticutres
TWITTER 👉👉 https://twitter.com/criticutres

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.