TEMPLERS, CÀTARS I EL MÓN ACTUAL

TEMPLERS, CÀTARS I EL MÓN ACTUAL, Jordi Àlvarez

Els templers i els càtars s’interpreten a partir de llegendes i de contes inversemblants i el seu llegat es dona per perdut des de fa segles. Tanmateix, a l’actualitat encara veiem la influència d’aquella manera de fer, sobretot en el cas dels antics templers, que eren banquers i guerrers.

Jordi Àlvarez és investigador en temes històrics. Va estudiar Administració d’Empreses (ADE) i és col·laborador de l’Institut Nova Història. Ha estat columnista de “Diari de Girona”.

NOTA D’EN LLUÍS BOTINAS, únic responsable del que s’hi diu:

Cicle:
“Recuperar la nostra autèntica Història per assolir ARA la llibertat arrabassada el 1714”
(quan siguin presencials, les conferències es realitzaran a Passatge de Gaiolà, 24, local, entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família
Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24)

Aquesta nova etapa d’activitats presencials de LA GOTA CATALANA vull dedicar-la obertament a contribuir a recuperar l’autèntica història de Catalunya i de tota la Nació Catalana COM UNA MANERA DE REFORÇAR LA NOSTRA ACTIVITAT PER ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT ARA!

Ens reforça connectar-nos amb l’obra col·lectiva dels nostres avantpassats, superant l’orfandat que ens han imposat durant segles (cinc? més?) els castellans negant que tinguéssim història pròpia … ¡¡¡mentre s’apropiaven de TOTA la nostra autèntica Història, castellanitzant-la (canviant els noms de personatges i de ciutats, traduint llibres i posant-los autors castellans -sovint, els noms dels censors- o bé publicant-los com “autor Anónimo” … ¡sota domini de l’absolutisme i de la Inquisició! , repintant quadres, etc.) i presentant-la al món com a seva!!!

I també ens reforça adonar-nos de la funció desnacionalitzadora dels “nostres” dirigents (polítics, socials, periodístics, educatius -inclosos els catedràtics i altres professors “catalans” d’Història-, etc.) que: 1) ens expliquen la “Història de Catalunya” anti·catalana cuinada/inventada a Madrid, i 2) ens CENSUREN els enormes esforços de recuperació de l’autèntica Història del catalans realitzats des de fa una trentena d’anys per l’INH (Institut Nova Història, https://www.inh.cat/) i d’altres grups o persones: Histocat (Fundació d’Estudis Històrics de Catalunya, https://www.histocat.cat/), La vaca cega (https://www.histo.cat/), CCH (Cercle Català d’Història, https://www.cch.cat/), ARHLC (Associació per a la recerca de la història i les llibertats catalanes, https://www.devolucio.cat/), Memorial 1714 (https://www.memorial1714.cat/), CEC (Cercle d’Estudis Colombins, https://www.cecolom.cat/), Marcel Mañé (e. p. d., http://marcel-mane.com), més?

Barcelona (ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714), 4 de febrer del 2022.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.