Tarda d’avorriment – Els joves Sims 4

Voldria disculpar-me per aquest vídeo. No es per fer la competència al Nil66 amb la seva serie dels sims 4 revivint glories i desventures de l’AstroCat93.
Aquest vídeo i els personatges que hi surten no son cap sàtira a ninguna persona real, preneu-vos-ho amb bon humor.

Tarda d’avorriment es una serie apilant diferents jocs que tinc per steam, origin i altres racons del meu ordinador, però amb la diferencia que esta l’aniré fent quan em vingui l’imprevist avorriment que en aquests dies es bastant, ja que estic refredat, i no em ve en gana construir res al minecraft de cara a halloween. La setmana que ve em tornaré a connectar al servidor per continuar amb el tema.

En els Sims 4 viurem el dia a dia de la unitat domestica YoungOne, fent referencia a una serie que vaig seguir en la meva infantesa juntament amb l’escurço negre: Els joves.

Feia temps que volia fer una serie anomenada ‘Els joves’ feta amb els sims.

Descompilad0r – Gurú tecnològic
Xandeator – El criminal
Estelat – Astronauta

Ejem… Jan, Astro… us he de dir una noticia, teniu una filla, JanCat. Sou pares, els dos, sereu parella?

Salseo! XD

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.