Sorbet de síndria – watermelon ice cream – sorbete de sandía – Monsieur Cuisine Connect

Sorbet és un gelat que es caracteritza per no portar greixos.
Bàsicamnet porta fruita i sucre.
En aquesta recepta fem un sorbet de síndria.
Síndria, suc de llimona, aigua de coco i xarop de salce.
El sorbet no és tan sols un postre, el podem prendre entre plats per tal de netejar el paladar, el podem prendre a les 5 de la tarda mentre els anglesos prenen un te, el podem prendre a la llum de la lluna regat amb una mica de licor..
Aquesta recepta és molt fàcil però delicada, dons sempre que treballem amb productes congelats hem de vigilar de no malmetre les eines que fem servir.
1- Tallem la síndria a daus i la congelem.
2- Aboquem a l’olla del robot, la síndria congelada, el suc de llimona, l’aigua de coco i un poc d’edulcorant si creieu que la síndria no és prou dolça.
3- triturem amb molt de compte, fent pauses i remenant el contingut de l’olla per tal de que tot es trituri uniformament.
I ja ho tenim llest.
Si ho guardeu al congelador, heu de procurar anar remanant de tant en tant per tal de que no us quedi com un glaçó enorme.
A l’hora de prendrel, si hi afegiu un raig de licor tipus cointreau, o un licor d’avellanes….. jo no em faig responsable.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.