SIROLL! Directe Del Camp | Entrevista + Sorteig de CD’s!! | El Rock-Òdrom nº 202 | Dissabte 10/06/23

Siroll! ha vingut directe del camp fins a la ràdio!

Siroll! ha visitat avui El Rock-Òdrom per fer aquest tros d’entrevista que teniu tot seguit. Ahir divendres 9 de juny va sortir el seu àlbum Directe Del Camp i l’endemà dissabte ja els hem pogut tenir a la ràdio, tal i com us vam anunciar durant el programa de la setmana passada.

En aquesta entrevista amb en Venty i en Gou, guitarra i veu de Siroll!, hem passat una molt bona estona parlant una mica del que anava sorgint i sempre amb la genial participació de la Paula Cerulla!

Com és habitual en els grups que ens visiten, els Siroll! ens han portat un regal per a sortejar entre tots vosaltres. Ni més ni menys que quatre CD’s que repassen la discografia de la banda!

Si vols participar en el sorteig d’aquests CD’s de Siroll, respon correctament a la pregunta que plantegem durant l’entrevista i envia la teva resposta a hola@elrockodrom.catTens temps fins el divendres 16 de juny a les 20:00, moment en què es farà el sorteig (com sempre) sense notari però amb bona fe.

No et perdis l’entrevista a Siroll! i no et quedis sense participar en el sorteig!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!

El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat