Setmana de formació 2017 – Escola Nova 21 – La mostra representativa

La Setmana de formació 2017 va proposar una acció formativa adreçada al professorat que ha iniciat processos de canvi als seus centres educatius.

Per una banda, els centres de la mostra representativa van realitzar un curs intensiu orientat a consolidar reflexions i fonaments de la transformació i orientarla següent etapa del laboratori de canvi.

Per altre banda, els centres de les xarxes van realitzar una formació de la que es va responsabilitzat en David Atzet, professor i director del SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, i el seu equip. Aquesta formació es va crear a partir del treball conjunt entre diverses institucions que compartim aquest horitzó de canvi.
Les xarxes de la ciutat de Barcelona (Xarxes per al Canvi) van dur a terme aquesta formació en el marc de l’Escola d’Estiu de Rosa Sensat; i per la resta de xarxes locals del programa Escola Nova 21, que s’articulen amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Departament d’Ensenyament, es va desplegar la formació en diverses poblacions del país amb la col·laboració d’agents educatius i administracions locals dels municipis implicats.

Related Posts