Sèrie d’especials ONA DE ROCK | Festa Major Sants 2023 | Quart capítol: Entrevista a Sin Compromiso

L’emissora Ona de Sants-Montjuïc celebrarà el seu primer festival de Rock el dia 25 d’agost al carrer Galileu.

Ona De Rock és el nom del festival i també d’aquesta sèrie d’especials radiofòniques, on cada dia de la Festa Major entrevistaré a una de les bandes que tocaran el divendres 25.

Aquèsta sèrie d’Ona De Rock es va estrenar el diumenge 20 amb Puerta 104 (aquí l’entrevista: https://youtu.be/TcHlOST2khE), va seguir el dilluns 21 amb Metall Fort (aquí ‘entrevista: https://youtu.be/0HwtUExFBLo), va continuar amb The Scale Dogs ahir dimarts 22 (aquí l’entrevista: https://youtu.be/oiUNM53YJnA) i segueix avui dimerces 23 d’agost amb Sin Compromiso.

https://elrockodrom.cat | Mail: hola@elrockodrom.cat | Telegram: https://t.me/elrockodrom | https://twitter.com/elrockodrom

El Rock-Òdrom és el teu web en català dedicat al rock dur, el heavy metal i tots els seus vessants. Al web d’El Rock-Òdrom hi trobaràs programa de ràdio setmanal, ressenyes de discos, entrevistes, cròniques de concerts i molt més!
El Rock-Òdrom: Programa de ràdio en català dedicat al Heavy Metal. Tots els dissabtes en directe a les 13hs a Ona de Sants 94.6 FM (Barcelona) i www.onadesants.cat