SABADEll, Final prèvia, 6è Torneig de Scrabble Escolar 2016-2017

6è Torneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2016-2017, reportatge i classificacions.
https://youtu.be/5b46V23oiZ8
42 Parelles (84 alumnes ) de sis escoles han participat enla final del 6è Torneig Escolar de Scrabble de Sabadell, desprès dels tallers a 12 escoles i mès de 700 assistents. En un ambient festiu i ple d’il·lusió com és correspon a una final prèvia d’on han de sortir els finalistes per arribar a les Grans Finals. Els alumnes més novells de la competició que s’han inscrit aquest any ens tornen a sorprendre pel seu nivell i coneixement, els tallers realitzats alls centres sempre redunden en bons resultats i en una fluidesa de la prèvia molt adient, pel coneixement de les normes i la dinàmica de competició.
En Primària 5è-6è, l’escola Nostra Llar ha estat la guanyadora pujant al podi en primer lloc Marti Roe i Mariona Amboage, brillants triunfadors amb les tres partides guanyades i superant la tercera plaça obtinguda en la 5a edició de l’any anterior i sent uns els aspirants a classificar-se en els primers llocs a la Gran Final del 25 de març,fem extensiva la felicitació a Joan Esteva sempre amb l’scrabble desde el seu inici a Sabadell, també destacar el bon campionat de l’escola Sant Nicolau amb un segon lloc amb la parella Jan Quintillà i Sergi Farrès i classificant tres parelles per a la Gran Final i també la escola la Salut amb un tercer podi amb la parella Paula Flores i Ariadna Hermosol, formant un gran equip i classificant tambè tres parelles per al 25 de març a la categoria de primària.
A la categoria de 1r-2n una escola ha destacat pior sobre dels altres centres de la mà de Marina Giannoni han aconseguit classifcar 5 parelles en una final emocionant, Marc Artero i Jan Senar en primer lloc han estat lels seus màxims exponents, també destacar la tasca del Tutor de l’escola Serra classificant tres parelles per a la Final de 25 de març a la tarda i no oblidem a l’escola Guixot que en la seva primera participació les dues parelles representants han fet un gran Campionat Puguen optar a assistir a la Final.
Agraïm a l’escola Sant Nicolau el fet d’haver posat a disposició de Scrabble Escolar seves instal·lacions per desenvolupar l’activitat en particular a la directora Lourdes Cornellà i Magda Urgelés, i també d’una manera especial a les tutores Olga Armengol i Esperança Lienard, que sempre han cregut en aquest projecte, on la llengua es converteix en una eina de cohesió, integració i interrelació entre alumnes i escoles.

Com sempre la ciutat del Prat de Llobregat acollirà aquest esdeveniment, a l’Escola del Parc, carrer Fondo d’en Peixo 3, entrada per avinguda del Canal,al matí a partir de les 10 Primària, 5è-6è iper la tarda a partir de les 16,15. secundària 2n-3r.
Puntualitzem que les escoles amb representants d 3r i 4t de secundària passaran directament a la Gran Final de l’1 d’abril a Barcelona a la Biblioteca Sagrada Família, c / Provença 480, al matí a partir de les 10,15 hores
tota la informació en
www.scrabbleescolar.cat
i per entrenar una nova eina vàlida del joc de l’scrabble en lìnia per a tots els dispositius, els primers 30 dies de manera gratuita
www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble

Related Posts