RESUM casal de Setmana Santa 2022.

❗❗Benvinguts al Casal de Setmana Santa de Circ 🎪de La Colombina❗❗

En el nostre casal poden gaudir d’una setmana plena d’activitats divertides i creatives. Aquest casal està dissenyat per a nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, que estiguin cursant P3 o superior.

👉Creiem que el circ, el teatre i les manualitats són activitats excel·lents per fomentar la creativitat, la confiança i la coordinació motora en els més joves.

Durant el casal de l’any passat, el 2022, vam tenir l’oportunitat d’explorar el món del circ, el teatre i les manualitats, així com de jugar i crear records amb amics nous i vells. A més d’aprendre trucs de malabars, equilibri i acrobàcies, els nostres participants també es van divertir amb jocs a l’aire lliure i tallers creatius per fer mini mones de Pasqua.

També vam anar al parc i al Sakapara, un parc infantil emocionant on vam poder desafiar la nostra agilitat i equilibri.

👉Ens esforcem per crear un ambient segur i acollidor perquè els nostres participants puguin experimentar i expressar-se lliurement, alhora que fomentem la creativitat, la cooperació i la confiança en si mateixos. Esperem veure’t aviat en el proper casal de La Colombina, NO T’HO PERDIS!

Regenerate responseSEGEUEIX-NOS TAMBÉ A:

INSTAGRAM:

Escola Circ KIDS
https://www.instagram.com/lacolombina.barcelona/

Escola CIrc ADULTS
https://www.instagram.com/lacolombina.circ/

Companyia espectacles
https://www.instagram.com/cia_passerell/

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/LaColombina.bcn/

Related Posts