Recepta BUNYOLS DE QUARESMA | Gastronomia de EL BAIX EMPORDÀ | COMARQUES AL PLAT

Benvinguts al nostre canal de cuina! Avui us ensenyarem a preparar uns deliciosos bunyols de Quaresma, un plat tradicional català de EL BAIX EMPORDÀ. Són fàcils de fer i estan plens de sabor, així que no us perdeu la nostra recepta pas a pas perquè pugueu gaudir d’aquesta delícia amb la vostra família i amics.

Bunyols de quaresma, bunyols de l’empordà o brunyols, recepta de cuina.
Després de buscar i combinar diverses receptes explico com fer uns bunyols CASOLANS I BONISSIMS, uns bunyols ENSUCRATS.

Ingredients:

250 g de farina de força
50 g de sucre
1 ou
15 g de llevat fresc premsat
25 g de llar de porc
1/3 de cullera de café de colorant d’ou
10 g de ratlladura de pell de llimona
60 ml de llet sencera
25 g de matafaluga
5 g de llavors de celiandre
1/3 de canyella
Oli

Instagram: @noesmagiaescuina
Email: noesmagiaescuina@gmail.com

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.