Puding de verdures

Podriem fer una truita de verdures… però si vols lluir una mica més podeu fer aquest puding de verdures que donarà elegància a la taula.
Serveix d’acompanyament o de plat principal, depenent del vostre tipus de dieta.
En aquest cas hem fet servir un total de 1/2 kilo de verdures, 4 ous i 250gr de crema de llet de 35% de grassa.
1- bullim els pèsols , la pastanaga i la mongeta tendra de manera separada per conrtolar el seu grau de cocció, ha de quedar al dente dons despres s’acabaran de coure dins del puding.
2- sofregim, aquesta vegada tot junt: porro, carbassó i albergínia.-
3- batem 4 ous juntament amb la crema de llet.
4- possem en un motlle per anar al forn, els ous batuts, la verdura bullida i la verdura sofregida.
5- enfornem a 180ª durant uns 40 minuts.
6- deixem refredar i ho guardem a la nevera embolicat amb paper film.
7- quan el vulguem menjar, el treiem de la nevera una hora abans de menjar-lo, per mi és un menjar fred, però també el podeu escalfar una mica abans de servir.
Bon profit

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.