Programa 14 sencer | Aleix’s TV Tour

Twitter: https://twitter.com/AleixTV_Tour/
Facebook: http://www.facebook.com/LSACompany/
Tumblr: http://imitacions.tumblr.com/
Blog: http://atvtour.wordpress.com/

En aquesta edició del programa, Ada Colau (Sergi Cano) i Pablo Iglesias (Aleix Manzano) netegen els carrers de Barcelona a ritme del musical “Annie”. També veurem un nou anunci de Mariano Rajoy (Sergi Cano) i un concurs vist des del Congrés dels Diputats.

A la Tertúlia de TV, parlem de la nova edició de “Supervivientes” 2015, de Kiko Hernández, de l’acomiadament d’Eva Hache per part de La Sexta i de Belén Esteban, després del seu pas per “GH VIP”.

A les Curiosinews, l’Aleix s’acomiada de Zayn Malik, membre de One Direction, i fa un Top 10 de les millors figures del Madame Tussauds.

TAGS: ada colau, pablo iglesias, barcelona en comú, guanyem barcelona, xavier trias, convergencia, ciu, barcelona, annie, anita la huerfanita, mariano rajoy, dia, casados a primera vista, pactando a primera vista, supervivientes 2015, kiko hernandez, eva hache, el club de la comedia, guasabi, la sexta, cuatro, belen esteban, telecinco, salvame, gran hermano, vip, gh vip, zayn malik, one direction, madame tussauds, emma watson, taylor lautner, brad pitt, angelina jolie, adele, aleix manzano, sergi cano, aleix’s tv tour, lsacompany, 2015

Articles relacionats

Fer comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.