Pokemon Emerald Nuzlocke #16. Dia d’entrenament.

Després d’un temps de descans (vacances de nadal) tornem al nuzlocke. No ens veiem del tot preparats per derrotar al líder del gimnàs, així tocarà entrenar una mica.

· Creador del layout: https: https://www.youtube.com/channel/UCHeJ…
· Canal d’en Ricard: https://www.youtube.com/user/jueghje1

Regles del Nuzlocke:
1 – Quan un pokemon cau debilitat se’l considerarà mort i no podrà fer cap més combat. Perdre un combat es considerarà game over, i serà el final del nuzlocke.
2 – Tan sols es podrà capturar el primer pokemon que ens trobem a cada ruta, cova, ciutat… matar o no tenir recursos per capturar-lo significa perdre el pokemon d’aquella ruta. Si el pokemon que apareix per primer cop ja ha estat capturat prèviament es pot ignorar.
3 – S’ha de posar nom a tots els pokemons obtinguts.
4 – No es pot comprar cap tipus d’objecte curatiu ni usar-los fora de combat. Aquesta regla s’anul·la un cop arribat a la lliga pokemon.
5 – Als combats contra líders de gimnàs i a la lliga no es podrà tenir a l’equip més pokemons que el líder a desafiar.
6 – Els pokemons de l’equip no poden superar en nivell al pokemon més alt del següent líder de gimnàs ni el pokemon més alt de la lliga al combatre contra ells.
7 – L’ús de llegendaris està prohibit.
8 – El nuzlocke es jugarà amb 10 vides, al morir un pokemon es perdrà una vida, amb 0 vides la següent mort implica un game over.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.