Pere Aznar presentador dels 1rs Premis Tresdeu // Encetem Verkami!

PARTICIPA AL VERKAMI EN http://www.vkm.is/tresdeu! ūüôĆ

Estem molt contents d’anunciar que el presentador de la gala dels primers Premis Tresdeu ser√† el gran Pere Aznar. El c√≤mic valenci√† √©s conegut per les seues aparicions en televisi√≥ i r√†dio estatals (Movistar #0, Los40…) i actualment presenta el programa de la nova televisi√≥ p√ļblica valenciana (√Ä punt) Assumptes Interns!

V√≠deo presentaci√≥ del projecte de Verkami on Pere Aznar t’explica en que consisteixen el premis i com participar en la construcci√≥ de les estatuetes que finalment seran entregades el pr√≤xim 29 de novembre a La Mutant de Las Naves (Val√®ncia). Participa, fes-ho possible i emporta’t regalets cap a casa!


AV√ćS LEGAL I SOBRE ELS DRETS
Ni la revista Tresdeu ni TresdeuTV s√≥n propietaris de la m√ļsica o les imatges utilitzades, i no les utilitzar√† amb √†nim de lucre ni en perjudici dels seus propietaris. Aquest v√≠deo s’acull a la classificaci√≥ de contingut ‘fair use’.

DISCLAIMER
Neither Tresdeu magazine nor Tresdeu TV are the owners of the music and images used, and will not use them for profit or detriment of their owners. This video is classified as a ‘fair use’ content.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.