Patates amb espècies al forn | Recepta fàcil

Avui us porto aquesta recepta que, SORPRESA, no és un dolç! Una manera alternativa de fer patates “fregides” molt més sana i, personalment, més bona! És totalment personalitzable i le spodeu tallar més petites, en forma de patata fregida clàssica, posar-hi més o menys espècies o espècies diferents, etc. És un apertitiu genial o un primer plat brutal! A disfrutar!

Pròxim video: Pròximament!
Video anterior: https://www.youtube.com/watch?v=xmPJSyRcPeU

CULTIUS CULTURALS: https://cultiusculturals.wordpress.com

INGREDIENTS:
– Patates
– 2 cullerades d’oli
– Sal, pebre, pebre vermell dolç (paprika), all molt i herbes provençals (personalitzable)
– Aigua
– Salsa al gust (opcional)

Instruccions:

1) Preescalfem el forn a 200ºC.
2) Netejar les patates amb la pela i eixugarles bé.
2) Tallar les patates per la meitat, tallar aquesta meitat per la meitat i aquest últim tros també per la meitat (o com vulgueu, no sóc ningú per dir-vos que només hi ha una bona forma de tallar patates).
3) Posem tots els trossos en un bol.
4) En un bol petit fem la barreja d’espècies (per 6 patates seria aprox 2 culleretes de sal, la resta d’espècies depen molt del gust de cadascú).
5) Al bol de les patates hi afegim 2 cullerades d’oli i barregem amb les mans perquè es distribueixi uniformament a totes les patates, un cop ho aconseguin afegim les esp`cies i barregem amb els mans de nou.
6) Col·loquem les patates sobre una plata de forn preferiblement reixada amb un paper de forn a sota. A la part de sota del forn hi posem una plata fonda on afegirem un rajolinet d’aigua (com més aigua més tove si menys cruixent quedaran les patates, per tant poseu-la al gust).
7) Posem les patates a coure al forn durant uns 10-15 minuts depenent de com de cruixents ens agradin.
8) Retirem del forn i servim amb la salsa que preferim (jo recomano Ketchup o barbacoa!)

Facebook: Pedradolça (https://www.facebook.com/pedradolca)
Twitter: @Pedradolca
Instagram: @bertabee91 // @ignasi_mm

Related Posts