“No hables valenciano en público” | LA COLONITZADORA IDIOTA

De vegades creiem que els colonitzadors ja no existeixen, que són cosa del passat. En aquest vídeo queda palès un fet indiscutible: molts catalanoparlants hem d’aguantar dia sí dia també una gentalla que vol exterminar la nostra llengua a la nostra pròpia terra. Són persones desvergonyides que no tenen cap mena de sentit del ridícul i que vaguen pels Països Catalans ofenent-se perquè s’hi parla català. Hem de combatre aquests personatges foscos amb fermesa; no hi ha d’haver tolerància cap a qui ens vol fer fora de casa. Ens en sortirem, malgrat tot!

IMPORTANT: M’he creat un canal de Mecenatge a a l’Aixeta perquè, qui vulgui i pugui, m’ajudi a poder seguir fent vídeos de divulgació del català. Des de només 1,5€ al mes, em pots ajudar a fer més vídeos i a millorar la seva qualitat. El meu objectiu és arribar als 60 mecenes: em dones un cop de mà?
ENLLAÇ DE MECENATGE:
https://lletraferint.aixeta.cat/ca/subscriptions

No oblideu de SUBSCRIURE-US al canal i d’activar la campaneta per rebre un avís de quan penjo un nou vídeo. Si COMPARTIU el vídeo aconseguirem que més gent conegui aquests refranys. I, si el vídeo t’ha sembla interessant, FES UN M’AGRADA per contribuir amb aquesta comunitat d’amants de la llengua i literatura.

Aquí teniu el meu blog:
https://literaturacatalanalletraferits.wordpress.com/

Aquí teniu l’Instagram del canal:
https://www.instagram.com/lletraferint/

Aquí teniu el Twitter del canal:
https://twitter.com/Lletraferintmon

També he fet una pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/Lletraferint/

Salut!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.