Nerea Rodríguez (‘OT 2017’) protagonitza un musical sobre Aladdin | Calendari Arbequí | AA #03

L’exconcursant d’’OT 2017’ estrena a l’Onyric Teatre Condal una comèdia musical que adapta la història d’’Aladdin i la llàntia màgica’ incloent temes actuals com la fama i la repercussió de compartir les nostres vides a les xarxes socials.

Destaquem, també, l’estrena d’’El despertar de la primavera’ al Teatre Victòria, un musical pop-rock sobre el despertar adolescent que torna amb una tercera temporada després dels èxits acumulats. Tampoc us podeu perdre ‘Señora de rojo sobre fondo gris’, l’obra de José Sacristán al Teatre Romea, ni ‘The Meet Vincent Van Gogh Experience’, una exposició immersiva amb projeccions de l’obra de Van Gogh. Pel que fa a novetats televisives, esmentem la celebració dels 2.000 programes d’’El intermedio’ i l’estrena de ‘Tvemos’, que serà l’encarregat de substituir ‘Lo siguiente’ a La 1. Quant a cancel·lacions, ‘Allí abajo’ no renovarà a Antena 3 i El Nacional.cat informa del final de ‘La nit dels Òscars’. Recomanem les pel·lícules ‘Dumbo’ i ‘Nosotros’, i felicitem Pedro Almodóvar, que ha aconseguit que ‘Dolor y gloria’ tingui la millor estrena espanyola del que portem l’any.

📲 Busca “Olidoliva” a la teva plataforma de podcast preferida.

📣 Subscriu-te al canal: http://bit.ly/SubToOlidoliva
🐦 Twitter: https://twitter.com/OlidolivaMedia
🗣 Facebook: https://www.facebook.com/OlidolivaMedia
📷 Instagram: https://www.instagram.com/olidolivamedia
🖥 Web: https://www.olidolivamedia.com/

☕️ Convida’ns a un cafè virtual: https://ko-fi.com/olidoliva

📩 Contacte: hola@olidolivamedia.com

ℹ️ Olidoliva és el lloc de trobada dels apassionats dels mitjans i la cultura que es consumeixen a Catalunya. Informació, entrevistes, opinió i humor sobre els continguts que més t’agraden.

#ActualitatAmanida #Olidoliva #OT2017

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.