METRO : LAST LIGHT REDUX #1 | COMENÇEM LA LLUITA | MAC GAMEPLAY EN CATALÀ

Primer Gameplay en Català d’un joc que fa temps que vaig començar però que no vaig poder continuar per un problema que vaig tenir per la meitat. Ara me’l vull passar amb vosaltres, si voleu, les vostres visualitzacion i els vostres LIKES em donarán una idea de si us agrada. Si voleu ser avisats quan publiqui més videos només us heu de SUBSCRIURE al canal (no SUSCRIBIRUS com dic al video :P) i ja de pas el recolzeu.

Em podeu seguir o dir coses per twitter : http://twitter.com/shendeluth

– EL JOC –
======

Ha passat un any d’ença que l’Artyom enviés diversos míssils a destruir l’eixam de la raça coneguda com «Els Foscos», acabant així amb la raça més misteriosa del post apocalíptic entorn en què ha quedat convertida l’antiga Moscou. Semblava que la història havia d’acabar-se aquí, fins que una notícia canvia la situació. En Khan, company de l’Artyom, li informa que ha vist a un Fosc a un parc de la superfície que ha sobreviscut a l’atac.

Metro Last Light és un videojoc de trets en primera persona, seqüela directa de Metro 2033, orientat a l’acció combinada amb elements de survival horror i desenvolupat per 4A Games i distribuït per THQ.

El podeu aconseguir ara mateix a la plataforma Steam:

http://store.steampowered.com/app/287390/?snr=1_7_15__13

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.