Memorial 1714. JORDI MIRAVET

El pensament del ‘Memorial 1714’ durant vint i cinc anys :
els seus manifests, escrits i accions

Per un discurs propi, positiu i optimista de la nostra història, de la nostra realitat nacional, alliberador de l’autoodi, del catastrofisme i de les falses abstraccions que el colonialisme espanyol i el nostre desconeixement de la pròpia realitat ens sotmet. En Jordi Miravet ens explicarà la trajectòria de l’entitat que presideix i que ara compleix 25 anys: el ‘Memorial 1714’.

JORDI MIRAVET. Nascut a Barcelona l’any 1946. Format cívicament en l’escoltisme català. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Va militar als anys 60 al Front Nacional de Catalunya, en la seva etapa universitària, i va formar part del SDEUB (Sindicat democràtic de la Universitat de Barcelona) i de la FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya). Va ser Tresorer d’Amnistia Internacional Espanya, quan aquesta entitat, fundada a Barcelona, hi tenia la seu central. Des de 1995, Jordi Miravet és president del ‘Memorial 1714’, entitat fundada el 1985 i que té la seu a la Plaça del Fossar de les Moreres, 2-4 info@memorial1714.cat

NOTA D’EN LLUÍS BOTINAS, únic responsable del que s’hi diu:

Cicle:
“Recuperar la nostra autèntica Història per assolir ARA la llibertat arrabassada el 1714”

Aquesta nova etapa d’activitats presencials de LA GOTA CATALANA vull dedicar-la obertament a contribuir a recuperar l’autèntica història de Catalunya i de tota la Nació Catalana COM UNA MANERA DE REFORÇAR LA NOSTRA ACTIVITAT PER ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT ARA!

Ens reforça connectar-nos amb l’obra col·lectiva dels nostres avantpassats, superant l’orfandat que ens han imposat durant segles (cinc? més?) els castellans negant que tinguéssim història pròpia … ¡¡¡mentre s’apropiaven de TOTA la nostra autèntica Història, castellanitzant-la i presentant-la al món com a seva!!!

I també ens reforça adonar-nos de la funció desnacionalitzadora dels “nostres” dirigents -inclosos els catedràtics i altres professors “catalans” d’Història- que: 1) ens expliquen la “Història de Catalunya” anti·catalana cuinada/inventada a Madrid, i 2) ens CENSUREN els enormes esforços de l’INH i d’altres grups, i els magnífics fruits ja obtinguts de les seves investigacions independents … i sense cap tipus de subvencions!
Visca Catalunya DE NOU lliure!

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras
Investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21
Autor de “Conèixer els catalans d’abans de 1714”
@LluisBotinas
https://lagotacatalana.cat/

Barcelona (ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714), 14 de novembre del 2021

Related Posts