MEDITACIÓ PER A NENS 🙏 MANTRA: ESTIC BÉ, SÓC FELIÇ 🧘‍♀️ Art&Shock

Meditació infantil 🧘‍♂️ Mantres per a la pau interior 😌

ESTIC BÉ, SÓC FELIÇ
SAT NAM, SAT NAM, SAT NAMJi
WAHE GURU, WHAE GURU, WAHE GURUJI

Art&Shock us porta aquesta cançó tan bonica per poder fer amb els més petits en moments en els que necessitem calmar-nos, concentrar-nos o simplement adiquir seguretat amb nosaltres mateixos i regular les nostres emocions.

Recitar mantres i combinar-los amb moviment és una molt bona manera d’obligar-nos a estar en el moment present, deixant que la ment es concentri només en l’ara i aquí.

SAT NAM i WAHE GURU són uns mantres molt antics de la cultura Sich i tenen moltes traduccions diferents però resumint molt volen dir:

SAT NAM: l’essència, la veritat
WAHE GURU: la llum, la consciència

Espero que aquesta cançó us serveixi com a recurs per treballar a casa o a l’aula amb els petits, però també per vosaltres! Afirmar i projectar “ESTIC BÉ, SÓC FELIÇ” ens pot ajudar molt a sentir-nos satisfets en l’aquí i l’ara.

A més, per a més materials, suggerències i descarregables, visiteu el nostre blog: https://artishock-espectacles.blogspot.com , on hi anirem penjant materials per a tots els episodis!!

Si voleu que els nens i nenes apreguin amb els nostres vídeos infantils en català, no us oblideu de SUBSCRIURE-US al nostre canal! Així podrem seguir fent molt vídeos infantils més ♥️

També ens pots trobar a IG: @artishock.espectacles i a FB: Art&Shock, o enviar-nos un correu a: artishock.espectacles@gmail.com

Cançó original: Snatam Kaur https://youtu.be/1rTBwQ-fyEU