Mascarpone – Monsieur Cuisine Connect

Mascarpone
Amb un litre de crema de llet, mínim 30% de materia grassa, i dues cullerades de llimona en tenim prou per fer un mascarpone que no tindrà res a envejar als mascarpones industrials que podem trobar en el supermercat.
Això si, necessitem una mica de temps…
Escalfem la crema de llet a 90 graus centígrads.
Un cop tenim la crema de llet calenta, incorporem les dues cullerades de soperes de suc de llimona.
Remenem durant uns 10 minuts i ho deixem reposar a la nevera durant 8 hores.
Treiem de la nevera i possem aquesta crema dins d’un drap de musselina el qual penjarem d’alguna manera dins de la nevera per tal de que vagi filtrant el sèrum durant unes 24 hores.
I ja tenim el mascarpone a punt, fàcil i sencill.
Ara tal sols heu de buscar receptes per fer servir aquest mascarpone.Mascarpone
Amb un litre de crema de llet, mínim 30% de materia grassa, i dues cullerades de llimona en tenim prou per fer un mascarpone que no tindrà res a envejar als mascarpones industrials que podem trobar en el supermercat.
Això si, necessitem una mica de temps…
Escalfem la crema de llet a 90 graus centígrads.
Un cop tenim la crema de llet calenta, incorporem les dues cullerades de soperes de suc de llimona.
Remenem durant uns 10 minuts i ho deixem reposar a la nevera durant 8 hores.
Treiem de la nevera i possem aquesta crema dins d’un drap de musselina el qual penjarem d’alguna manera dins de la nevera per tal de que vagi filtrant el sèrum durant unes 24 hores.
I ja tenim el mascarpone a punt, fàcil i sencill.
Ara tal sols heu de buscar receptes per fer servir aquest mascarpone.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.