Manuel Valls, humiliat en directe a la televisió francesa per l’impacte del gag del “Polònia”

Video de Polonia “Je m’apelle Manuel Valls”
Que bons que són els cracks del Polonia! Bravo TV3 i Bravo Polonia!!!😂😂
Manuel Valls, Polonia TV·

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros el mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots? Fes-te’n subscriptor ací.

L’èxit del gag “Moi je m’appelle Manuel Valls” del Polònia continua perseguint l’ex-primer ministre francès. En una entrevista al canal LCI, Valls s’ha trobat obligat a veure el vídeo sencer, mentre el presentador Darius Rochebin comentava que la cançó s’havia convertit en un “èxit enorme” i que els nens no paren de cantar-la perquè s’enganxa al cervell. Valls, clarament incòmode, ha forçat una rialla estrident.

Una volta acabat el gag, Valls ha assegurat que la paròdia “és ben feta i fa riure la gent”. Tanmateix, de seguida ha canviat el to per tornar a mostrar la indignació, que el va portar a enganxar-se amb Toni Soler la setmana passada. “La televisió pública catalana és una màquina de guerra, de propaganda ideològica inimaginable, que no existeix a la resta d’Europa”, ha arribat a dir.

Així mateix, l’ex-candidat a la batllia de Barcelona, que ha decidit de retornar a l’estat francès molt abans d’acabar-se la legislatura, ha explicat que gags com el del Polònia demostren que l’independentisme no li havia perdonat el seu gran èxit en la política barcelonina: evitar la investidura d’una batlle independentista, Ernest Maragall.

Tot just començo aquesta pàgina de micromecenatge a l’aixeta.cat. Seria meravellós comptar amb el teu suport!
https://samdarris.aixeta.cat/ca