L’Usopp explica les seves històries a la Kaya | ONE PIECE CATALÀ

VILLA SYRUP | L’Usopp explica les seves històries a la Kaya

Saga de l’East Blue

Episodi 9: El capità Usopp, el mentider

Arc de Villa Syrup: https://youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzXnLRqk6xw8Fmehvk9ABGN3

L’episodi comença mostrant un tranquil i bell paisatge fins que un noi apareix corrent i cridant: que venen els pirates! Els altres habitants s’enfaden i li llencen objectes (ja que tots sabien que era una mentida perquè fa el mateix tots els dies), mentre el noi gaudeix que el persegueixin i aconsegueix escapar-se amagant-se a dalt d’un arbre. Mentrestant, els Pirates del Barret de Palla discuteixen sobre la necessitat d’una millor embarcació i una millor tripulació per anar a la Grand Line i desembarquen al poble de Syrup. Allà veuen a en Tamanegi (un dels tres de la Companyia de l’Usopp) i, en veure la seva bandera, creu que són els Pirates d’en Buggy. L’Usopp vol anar a lluitar i, quan s’assabenta que són només tres persones, decideix fer-los creure que la seva tripulació és de més de mil homes (sent tres nens). La Nami, però, descobreix que són tres nens i ell. L’Usopp intenta atacar a en Ruffy amb esferes de pachinko (que usa com projectils amb una resortera) i en Ruffy li respon dient-li que això no és un joc de nens i que arrisqui la seva vida en intentar atacar (frase semblant a la que va usar en Shanks a l’Episodi 4). Llavors, l’Usopp cancel·la el seu atac. En Ruffy li diu que és fill d’en Yasopp, de la tripulació dels Pirates del Pèl-roig, i llavors, l’Usopp els convida a menjar.

Després li pregunten a l’Usopp sobre qui pot donar-los un vaixell al que els respon mentint que ningú podria, però s’adonen de la mansió que hi ha en un turó. L’Usopp va a aquesta mansió i es troba amb la seva amiga Kaya, la qual és molt adinerada i li agrada molt escoltar les històries de l’Usopp ja que són la seva teràpia per oblidar el trauma que va patir per la pèrdua dels seus pares. Els Pirates de l’Usopp van, juntament amb els Pirates del Barret de Palla, a la mansió, però tots són renyats per un majordom anomenat Kurahadol.

Al final de l’episodi es veu un tipus amb unes ulleres en forma de cor fent el famós moonwalk d’en Michael Jackson.

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.”

#OnePiece #català #anime #animeCatalà

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.