L’últim supervivent: Episodi #06 Granja d’animals (Minecraft extrem en català)

En aquest sisè episodi decideixo arreglar les escales que baixen fins la mina que tinc just sota de casa. I m’atreveixo a explorar una mica més el nivell superior. El menja se m’acaba així que començo a construir una granja d’animals.

/////////////

Hola a tothom i benvinguts a aquest canal dedicat a videojocs comentats en català. Estàs veient la sèrie de Minecraft en mode extrem, veurem fins quan aguanto ja que si em maten o moro s’acaba la sèrie, però intentaré no morir 😛

SUBSCRIU-TE AL CANAL
Si t’ha agradat el vídeo fes LIKE i subscriu-te si vols seguir veient pròxims vídeos.

https://www.youtube.com/user/AlbertFoxCat?sub_confirmation=1

Els canals en català necessiten el teu suport! 🙂
Entra a la meva zona de canals per veure altres youtubers que també fan gameplays en català.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.