LLENGUA CATALANA I NOUVINGUTS: Anna Erra fa esclatar la POLÈMICA!

Anna Erra ha defensat que cal fer servir la llengua catalana quan parlem amb una persona que, per les seves característiques físiques, ens pugui semblar que és estrangera. No fer-ho, lògicament, seria una actitud discriminatòria en el cas d’un catalanoparlant habitual. Malauradament, això, actualment, si s’expressa amb paraules poc hàbils, pot desencadenar la polèmica.
Qualsevol persona, d’arreu, de qualsevol color de pell o trets físics, pot parlar i entendre català. Per tant, si sovint parles en català, seria normal que ho fessis també amb els estrangers!

NOVETAT IMPORTANT: M’he creat un canal de Mecenatge a a l’Aixeta perquè, qui vulgui i pugui, m’ajudi a poder seguir fent vídeos de divulgació del català. Des de només 1,5€ al mes, em pots ajudar a fer més vídeos i a millorar la seva qualitat. El meu objectiu és arribar als 20 mecenes: em dones un cop de mà?
ENLLAÇ DE MECENATGE:
https://lletraferint.aixeta.cat/ca/subscriptions

No oblideu de SUBSCRIURE-US al canal i d’activar la campaneta per rebre un avís de quan penjo un nou vídeo. Si COMPARTIU el vídeo aconseguirem que més gent conegui aquests refranys. I, si el vídeo t’ha sembla interessant, REGALA UN M’AGRADA per contribuir amb aquesta comunitat d’amants de la literatura.

Aquí teniu el meu blog:
https://literaturacatalanalletraferits.wordpress.com/

Aquí teniu l’Instagram del canal:
https://www.instagram.com/lletraferint/

Aquí teniu el Twitter del canal:
https://twitter.com/Lletraferintmon

També he fet una pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/Lletraferint/

Salut!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.