L’Ivankov amenaça a en Crocodile amb revel·lar el seu secret | ONE PIECE CATALÀ

IMPEL DOWN | L’Ivankov amenaça a en Crocodile amb revel·lar el seu secret

Saga de la Gran Guerra

Episodi 442: Comença el trasllat! La batalla al nivell 6!

Episodi 443: Es forma l’equip definitiu! Impel Down tremola!

Arc d’Impel Down: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0rn0kAo4YzXRhc5EubwGwzShZl-fglbl

En Ruffy, l’Ivankov i l’Inazuma, arriben al Nivell 6 i es troben amb l’antic company de cel·la de l’Ace, en Jinbe. Com que no troben a l’Ace a la seva cel·la, són atacats per algunes trampes i els hi tiren gas per dormir. L’Inazuma els salva mitjançant l’ús de la seva capacitat. Mentrestant, l’Ace s’intercanvia per en Magellan, cap al Vicealmirall Onigumo. En Buggy i en Galdino estan de tornada del Nivell 3. Mentre que a Nivell 6, en Ruffy es troba amb un enemic del passat, en Crocodile.

En Crocodile vol unir-se a ells, dient que ell pot crear un passatge d’escapament al sostre amb els seus poders de la Fruita del Diable. En Ruffy immediatament li recorda el que li va fer a la Vivi i a Alabasta. En Crocodile li diu que no té més interès en aquell país. L’Ivankov accepta la seva oferta, dient a tots que ell sap la debilitat d’en Crocodile. Llavors, des del darrere, en Jinbe li pregunta a en Ruffy si pot unir-se ell també, disposat a sacrificar-se per salvar a l’Ace. L’Inazuma obre les seves manilles amb els seus poders, i els dos s’uneixen al grup. Amb la capacitat d’en Crocodile baixen al Nivell 5 i es reuneixen de nou amb els okama (incloent en Bentham). En Crocodile, en Jinbe i en Ruffy, baixen al Nivell 4. Els tres ataquen als guàrdies d’Impel Down. Quan ja han derrotat a molts guàrdies, en Crocodile se’n va en una cel·la en particular, on hi ha el seu antic subordinat, en Daz Bonez. Mentrestant, l’Ace ja és al vaixell de guerra de la Marina, sent traslladat al seu lloc d’execució. A més, en Buggy i en Galdino s’amaguen al Nivell 2.

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.”

#OnePiece #català #anime #AnimeCatalà

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.