L’EGM, ‘Supervivientes’ i Sant Jordi | Actualitat Amanida #04

Quart programa d’’Actualitat Amanida’, el podcast d’Olidoliva on repassem les notícies que han marcat els mitjans de comunicació i la cultura durant cada quinzena.

⏰ Minut a minut:
→ TITULARS (00:25): 60è aniversari de TVE a Catalunya, projecte de verificació ‘Comprobado’, el fact-check català de Verificat.cat, placa en reconeixement a La Veneno a Madrid, ‘El Pueblo’ dels germans Caballero, el musical de ‘Wonder’, nou documental sobre Michael Jackson, els perjudicis de la campanya electoral a les televisions públiques, els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, processats per la campanya de l’1-O, TV3 lidera les audiències del mes de març, ‘Me Resbala’ tindrà nova temporada a Antena 3.
→ PER SUCAR-HI PA (05:46): El retorn de Hannah Montana, l’orientació sexual de Lisa Simpson, la nova edició de ‘Supervivientes’, el monòleg d’Iggy Rubín a ‘La Resistencia’, els lladres de l’escola de ‘Merlí’ i la revelació de Toni Albà.
→ TRÀILER HONEST (13:00): Els resultats de l’EGM.
→ ROGER ARGEMÍ (14:36): El procés creatiu de ‘La Fina Línia’.
→ CALENDARI ARBEQUÍ (18:12): Els nous projectes de Rosalía, Aitana Ocaña i Nerea Rodríguez, estrenes teatrals (‘El somriure al peu de l’escala’, ‘Federico García’, ‘Com els grecs’ i ‘La Gioconda’), la nova temporada de ‘Joc de Cartes’, l’estrena de ‘Terror y Feria’, el documental ‘Homecoming’ sobre Beyoncé, retorn d’’Oh My Goig!’ i cinema (60è aniversari de ‘Con faldas y a lo loco’, noves dates de la Festa del Cine, ‘Quiero comerme tu páncreas’, ‘After. Aquí empieza todo’ i ‘Lo dejo cuando quiera’).
→ ANÀLISI VERGE EXTRA (22:12): La primera onada de l’EGM de 2019, amb Carlos García Sobrin de ‘La Guerra de los Medios’, i els llibres mediàtics d’aquest Sant Jordi.
→ INTERNACIONAL (32:25): La lluita entre PewDiePie i T-Series, les portes obertes del plató de ‘Joc de Trons’, l’auge d’Apple Music, la lluita entre Netflix i Apple, la sèrie sobre ‘Monstres, S.A.’, i ‘Acting Up’, el nou ‘talent show’ d’Endemol a la Xina.
→ ZÀPING ARBEQUÍ (35:05): El nou tràiler d’’El Rei Lleó’, el concursant en apnea de ‘Got Talent’, el vídeo viral de ‘Les de l’Hòquei’, el grup de ‘heavy metal’ de Ned Flanders, la picabaralla entre Pablo Iglesias i Antonio García Ferreras, i les excuses de Maite Galdeano.

📲 Busca “Olidoliva” a la teva plataforma de podcast preferida.

📣 Subscriu-te al canal: http://bit.ly/SubToOlidoliva
🐦 Twitter: https://twitter.com/OlidolivaMedia
🗣 Facebook: https://www.facebook.com/OlidolivaMedia
📷 Instagram: https://www.instagram.com/olidolivamedia
🖥 Web: https://www.olidolivamedia.com/

☕️ Convida’ns a un cafè virtual: https://ko-fi.com/olidoliva

📩 Contacte: hola@olidolivamedia.com

ℹ️ Olidoliva és el lloc de trobada dels apassionats dels mitjans i la cultura que es consumeixen a Catalunya. Informació, entrevistes, opinió i humor sobre els continguts que més t’agraden.

#ActualitatAmanida #Olidoliva #SantJordi

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.