l’Al·leluia de la llonganissa amb el Cuiner mut i Monsieur Cuisine Connect, Butifarra, sausage

Diga li llonganissa o botifarra crua, però guisadeta amb una mica de vi blanc et fa passar la gana d’una forma guapa.
Escalfem l’oli per fer ballar un parell de grans d’all , uns 7 minuts en modus rehogar, que la màquina és d’Alemanya però parla castellà…
L’oli el posso del bo, vosaltres poseu el que més us agradi.
Afegim la ceba i el pebrot i ho sofregim uns 14 minuts més.
Un parell de tomacons partits per la meitat, una fulla de llorer, una mica d’orenga i 7 minuts més de sofregir, “rehogar”.
Tallem els 2 pams de llonganissa a octaus i l’afegim a l’olla, 4 minuts més de cocció i la mullem amb mig got de vi blanc, si és de la mateixa terra que l’oli es fan bona companyia.
Ara baixem la temperatura a 95º i deixem que es cogui durant uns 15 minuts més, sempre en posició “rehogar”, que vol dir dues vegades a casa…
Que quedi ben cuiteta i la salsa reduïda.

Jo he acompanyat aquest guisat amb el Messiah_by_Handel, en aquell moment que canten l’Al·leluia, crec que s’escau molt bé.

Apa bona missa i millor migdiada.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.