La Nit M√©s Fosca: Robert Hansen – El flequer carnisser ūü•Ė

Entre els anys 1970 i 1983, Robert Hansen va segrestar, violar i assassinar entre 17 i 30 dones, als voltants d’Anchorage, Alaska, ca√ßant-les al bosc amb un rifle Ruger mini-14.

Hansen portava una vida aparentment normal com a esp√≤s, pare i amo d’un forn de pa a Anchorage, Alaska. Tot i aix√≤, darrere d’aquesta fa√ßana, era un assass√≠ en s√®rie brutal i meticul√≥s. S’enfocava principalment a dones joves i prostitutes.

El seu modus operandi consistia a segrestar les dones, portar-les a llocs remots al bosc i alliberar-les per després caçar-les com preses. Hansen gaudia perseguint les víctimes i disparant-los mentre fugien. Algunes de les dones van aconseguir escapar-se i explicar la seva història, però moltes altres no van tenir la mateixa sort.

El cas de Hansen va quedar sense resoldre durant algun temps a causa de la manca de proves contundents. No obstant això, el 1983, una dona anomenada Cindy Paulson va aconseguir escapar de Hansen i va proporcionar informació crucial a la policia. Això va portar al seu arrest i posterior condemna.

A continuaci√≥ t’ho expliquem

Benvinguts a La Nit Més Fosca

Cançó: Ekofino РRobert Hansen: https://youtu.be/m8HA3b3hyTk

Col·labora a Patreon: https://www.patreon.com/lanitmesfosca

Segueix-nos a:
Facebook: https://bit.ly/2xrBZJa
Instagram: https://bit.ly/2XibXYp
Twitter: https://bit.ly/2FKCYZK
Ivoox: https://bit.ly/2xnKPb1
Web: http://www.radiovilafant.net/

00:00 Inici
00:55 Programa
34:55 Impacte cultural

#CronicaNegra #Crims #TrueCrime #Podcast

Related Posts