La Nit Més Fosca: Dorothea Puente – L’àvia assassina 🔪

Dorothea Helen Gray va ser una assassina en sèrie que regentava una casa d’hostes.

Dorothea es dedicava a cobrar els xecs de l’assegurança social que rebien els inquilins, mentre els anava assassinant i enterrant al pati.

Coneguda com la asesina de Sacramento. Aquesta dona, aparentment inofensiva, va aterrar el món quan es van descobrir les seves terribles accions.

En aquest vídeo, explorarem els detalls d’aquest cas fascinant. Coneixerem la història de Dorthea Puente, des de la seva infància fins a la seva escalada cap al crim. Descobrirem com va aconseguir enganyar i manipular les seves víctimes, i com va cometre els seus assassinats sense ser descoberta durant anys.

Aprofundirem en la metodologia de Puente i com utilitzava la seva casa de pensionista com a escenari per al seu siniestre negoci. Explorarem com les seves víctimes van desaparèixer i com es va produir el descobriment macabre que va trencar el silenci en aquesta tranquil·la comunitat de Sacramento.

A més, analitzarem el procés legal que va seguir-se per a portar Puente a la justícia i com el cas va impactar la societat. Pararem atenció als detalls del judici, les proves presentades i el veredicte final.

A continuació t’ho expliquem

Benvinguts a La Nit Més Fosca

Cançó: El libre baile – Dorothea Puente: https://youtu.be/vWct_xAmgHc

Col·labora a Patreon: https://www.patreon.com/lanitmesfosca

Segueix-nos a:
Facebook: https://bit.ly/2xrBZJa
Instagram: https://bit.ly/2XibXYp
Twitter: https://bit.ly/2FKCYZK
Ivoox: https://bit.ly/2xnKPb1
Web: http://www.radiovilafant.net/

00:00 Inici
00:59 Programa
37:45 Impacte cultural

#CronicaNegra #Crims #TrueCrime #Podcast

Related Posts