LA MORT DE GUILLEM: “No s’apaguen les estreles” | Anàlisi

Guillem Agulló, un jove valencià de 18 anys i antifeixista, va ser assassinat per un grup de militants d’extrema dreta la matinada de l’11 d’abril de 1993. TV3, À punt i IB3, representant les televisions públiques dels Països Catalans, emetran el film titulat “La mort de Guillem” el pròxim divendres, 2 d’octubre. En aquest vídeo, doncs, he analitzat la lletra de la cançó de Xavi Sarrià “No s’apaguen les estreles” que és la banda sonora de la pel·lícula. És una cançó amb una lletra que emociona, fa pensar i indigna. Indigna perquè cap noi de divuit anys (ni ningú) hauria de ser assassinat per les seves idees!

NOVETAT IMPORTANT: M’he creat un canal de Mecenatge a a l’Aixeta perquè, qui vulgui i pugui, m’ajudi a poder seguir fent vídeos de divulgació del català. Des de només 1,5€ al mes, em pots ajudar a fer més vídeos i a millorar la seva qualitat. El meu objectiu és arribar als 40 mecenes: em dones un cop de mà?
ENLLAÇ DE MECENATGE:
https://lletraferint.aixeta.cat/ca/subscriptions

No oblideu de SUBSCRIURE-US al canal i d’activar la campaneta per rebre un avís de quan penjo un nou vídeo. Si COMPARTIU el vídeo aconseguirem que més gent conegui aquests refranys. I, si el vídeo t’ha sembla interessant, REGALA UN M’AGRADA per contribuir amb aquesta comunitat d’amants de la literatura.

Aquí teniu el meu blog:
https://literaturacatalanalletraferits.wordpress.com/

Aquí teniu l’Instagram del canal:
https://www.instagram.com/lletraferint/

Aquí teniu el Twitter del canal:
https://twitter.com/Lletraferintmon

També he fet una pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/Lletraferint/

Salut!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.