La MANCA de contingut en CATALÀ per JOVES des del punt de vista d’una ADOLESCENT

Ja sé que no és dilluns però aquest tema em genera més indignació que els spoilers de frozen 2 i el halloween junts, so it’s worth it publicar-lo en dimecres de Sant Joan

No em tireu petards al balcó si us plau

Potser m’equivoco en alguna dada objectiva que digui (?) no ho sé. Aquest vídeo es la meva opinió personal basada en coses que he vist i de les que m’he assabentat conforme he anat creixent, així que si m’he equivocat en alguna menció objectiva (fundació d’un canal, tipus de contingut que fan a x lloc, etc) sisplau aviseu-me i ho corregiré. Gràcies!

0:00 – hola
0:33 – tres setmanes sense publicar vídeo i altres issues de quan vull fer vídeos
1:27 – super3, normalització del català i castellanismes
5:45 – el català zombie i mitjans que sí que ens donen contingut (spoiler: CCMA)
8:56 – plantejament de tenir altre cop un canal per un públic de nens grans
10:17 – loj catalaneh song unoj tacañioh
11:31 – i si no parles català a casa teva l’opinió sobre aquest tema canvia massa?
12:22 – outro
12:36 – loj catalaneh song unoj tacañioh x2
———————————————————————-
✨MÉS XARXES SOCIALS:

Twitter: https://mobile.twitter.com/canyelleishon

Instagram: https://www.instagram.com/magnolieishon/ que algú m’expliqui com es fa servir sisplau
———————————————————————-
~ Quins programes faig servir?
Miniatures – Photoshop Cs6
Vídeo – Vegas Pro 17
Gravació – OBS

El meu ordinador no és un superordinador. És un portàtil hp amb intel i5 de processador i radeon graphics, per si us serveix de referència lol
———————————————————————-
♪ L l i c è n c i e s m u s i c a l s:
Kevin MacLeod everywhere, Kevin MacLeod ha fet tota la música de fons que has sentit a la teva vida. https://incompetech.com – stan Kevin.
Bé, en aquest vídeo també he fet servir música del Super3. Concretament la cançó de “benvinguts al club” *plora* vull tornar a tenir 5 anys https://www.youtube.com/watch?v=BV1OCnAD5uI
———————————————————————-
Intento fer vídeos setmanals tot i que siguin curts, però tinc altres prioritats i pot ser que falli, així que activeu la campana al subscribir-vos per rebre sempre un avís! 🔔🤠 Igualment sapigueu que sempre que es publiqui un vídeo al meu canal serà dilluns, a menys que jo avisi d’algun canvi o que hi hagi alguna excepció (com és el cas d’aquest vídeo, que el vaig grabar d’última hora i ahir tot i que ja estava editat no el vaig poguer publicar, així que el publico avui DIMECRES abans de que em faci la suficient vergonya com per no publicar-lo 🤡).

¡Gràcies pel teu interès! ^^

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.