La llengua CATALANA és tecnològica? | preguntes existencials #5

Com és la situació de la llengua catalana respecte de la tecnologia? Cada cop vivim en una societat més depenent dels ordinadors, dels mòbils intel·ligents, dels cotxes que aparquen sols… Per extensió, és molt important que la llengua catalana tingui una bona presència dins d’aquest món puixant. En aquest vídeo, doncs, he intentat exposar una perspectiva global que ens permeti entendre la complexitat de la situació del català en la jungla salvatge de les noves tecnologies.

IMPORTANT: M’he creat un canal de Mecenatge a a l’Aixeta perquè, qui vulgui i pugui, m’ajudi a poder seguir fent vídeos de divulgació del català. Des de només 1,5€ al mes, em pots ajudar a fer més vídeos i a millorar la seva qualitat. El meu objectiu és arribar als 40 mecenes: em dones un cop de mà?
ENLLAÇ DE MECENATGE:
https://lletraferint.aixeta.cat/ca/subscriptions

No oblideu de SUBSCRIURE-US al canal i d’activar la campaneta per rebre un avís de quan penjo un nou vídeo. Si COMPARTIU el vídeo aconseguirem que més gent conegui aquests refranys. I, si el vídeo t’ha sembla interessant, REGALA UN M’AGRADA per contribuir amb aquesta comunitat d’amants de la literatura.

Aquí teniu el meu blog:
https://literaturacatalanalletraferits.wordpress.com/

Aquí teniu l’Instagram del canal:
https://www.instagram.com/lletraferint/

Aquí teniu el Twitter del canal:
https://twitter.com/Lletraferintmon

També he fet una pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/Lletraferint/

Salut!

Related Posts