La Foscor (The Darkness) – Part 2

En la nit del seu 21è aniversari, Jack Estocado , un jove mafiós, fracassa en una missió i per culpa d’això cau víctima d’un atac explosiu del seu “tiet” Paulie Franchetti. Misteriosament, Jackie no mort i és salvat per la Foscor, una entitat que li dona poders sobrenaturals.

Gràcies a aquests poders, Jackie buscarà la revenja cap al seu tiet i tota la màfia que es posi per endavant. Però desgraciadament la Foscor té altres plans per ell. Així doncs, Jackie comença un terrible malson que el portarà en la més profunda de les tenebres.

The Darkness va ser un dels primers jocs que vaig tenir per la PS3 l’any 2007 i que em va fascinar per la seva narració, gameplay i ambientació. Ara, 15 anys més tard el puc tornar a gaudir.

Creat per Starbreeze Studios, solament va sortir per la PS3 i la XBOX 360, convertint-lo en una joia rara dels videojocs (i serà molt estrany veure un remake o remaster). Una 2a part va sortir l’any 2011 i malgrat que millorava certs aspectes jugables i gràfics no va arribar, per mi, al mateix nivell d’ambientació i narració.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.