La fisioteràpia s’incorpora als CAP

Aquesta nova figura s’integra en els diferents equips d’atenció primària i comunitària i realitza tant suport i assessorament als seus companys i companyes com accions de salut comunitària amb l’objectiu de promoure l’activitat física i fer millor la vida dels i les pacients.

La Lídia González Tova és fisioterapeuta de l’EAP Sant Vicenç dels Horts-Torrelles i és la nostra #ICSfluencers: “Fem activitats grupals i xerrades. En aquestes activitats donem pautes d’exercici terapèutic que estan adaptades a la gent que ve”. Les activitats que fan aborden, sobretot, patologies d’alta prevalença i de baixa complexitat, com ara lumbàlgies o dolor d’espatlles.

Els i les fisioterapeutes se sumen a la incorporació dels nous perfils professionals a la xarxa d’atenció primària, com ja és el cas de la figura de referent de benestar emocional, nutricionistes i higienistes dentals.

Avui, 8 de setembre, és el #DiaMundialFisioteràpia dedicat a valorar la feina d’aquests i aquestes professionals que tenen cura de la nostra salut.

Related Posts