La fantasia de les llums. L’Escola Mas Casanovas s’il·lumina inspirada en el Recinte Modernista

L’escola Mas Casanovas (Barcelona) il·lumina la façana amb formes, colors i textures inspirades en el Recinte Modernista Sant Pau, el seu partner magnet, amb el projecte “La fantasia de les llums”. L’artista visual Alba G. Corral ha col·laborat amb l’alumnat de 4t compartint la seva expertesa en projeccions, codi, leads, mapping, música i programació.

La complicitat del Recinte Modernista, ha estat clau per tirar endavant el projecte d’il·luminar la façana de l’Escola Mas Casanovas. De fet, el projecte s’inspira en “llums de Sant Pau: l’univers de la llum” i té la voluntat de desenvolupar aprenentatges compartits plens de contingut i coneixement a l’escola. El projecte ha permès connectar el dins amb el fora escola, fet que permet generar aprenentatges més significatius.

Agraïments, entre totes ho hem fet possible
El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, a través del Districte d’Horta-Guinardó, el Consorci d’Educació de Barcelona, MediaPro, Eufonic Fest i el programa Magnet, impulsat pel Departament d’Educació, la Fundació Bofill i l’ICE-UAB. Agraïm també la implicació de l’Alba G. Corral, que ha acompanyat a l’alumnat de 4t.

Art i salut, suma’t a la nostra història
L’objectiu final de l’escola Mas Casanovas és ajudar els infants a créixer harmònicament en les seves aptituds, potencialitats i valors humans. En aquesta nova etapa Magnet, el centre educatiu aprofundirà en l’aprenentatge entre iguals, el treball cooperatiu, la pràctica reflexiva de l’equip docent i la transformació dels espais educatius interiors i exteriors per a un aprofitament més sostenible.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d’un projecte educatiu en aliança amb una institució d’excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:
http://magnet.cat/
https://twitter.com/aliancesmagnet

Related Posts