K-L del Punt de Vista Català

Per Lluís Botinas Montell

A-B-C-D del Punt de Vista Català
https://youtu.be/NmaMV2qlFmg

E-F-G del Punt de Vista Català
https://youtu.be/e2XqYUt9Tpw

H-I-J del Punt de Vista Català
https://youtu.be/njC7YnvQrMs

https://lagotacatalana.wordpress.com
Barcelona, ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714

NOTA D’EN LLUÍS BOTINAS, únic responsable del que s’hi diu:

El Sub-Cicle:
“Recuperar el Punt de Vista Català”
forma part del Cicle:
“Recuperar la nostra autèntica Història per assolir ARA la llibertat arrabassada el 1714”
(quan siguin presencials, les conferències es realitzaran a Passatge de Gaiolà, 24, local, entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família.
Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24)

Aquesta nova etapa d’activitats presencials de LA GOTA CATALANA vull dedicar-la obertament a recuperar l’autèntica història de Catalunya i de tota la Nació Catalana COM UNA IMPORTANT MANERA DE REFORÇAR LA NOSTRA ACTIVITAT PER ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT ARA!

Ens reforça connectar-nos amb l’obra col·lectiva dels nostres avantpassats, superant l’orfandat que ens han imposat durant segles (cinc? més?) els castellans negant que tinguéssim història pròpia … ¡¡¡mentre s’apropiaven de TOTA la nostra autèntica Història, castellanitzant-la (canviant els noms de personatges i de ciutats, traduint llibres i posant-los autors castellans -sovint, els noms dels censors-, repintant quadres, etc.) i presentant-la al món com a seva!!!

I també ens reforça adonar-nos de la funció desnacionalitzadora dels “nostres” dirigents (polítics, socials, periodístics, educatius -inclosos els catedràtics i altres professors “catalans” d’Història-, etc.) que: 1) ens expliquen la “Història de Catalunya” anti·catalana cuinada/inventada a Madrid, i 2) ens CENSUREN els enormes esforços de recuperació de l’autèntica Història del catalans realitzats des de fa una trentena d’anys per l’INH (Institut Nova Història, https://www.inh.cat/) i d’altres grups o persones: Histocat (Fundació d’Estudis Històrics de Catalunya, https://www.histocat.cat/), La vaca cega (https://www.histo.cat/), CCH (Cercle Català d’Història, https://www.cch.cat/), ARHLC (Associació per a la recerca de la història i les llibertats catalanes, https://www.devolucio.cat/), Memorial 1714 (https://www.memorial1714.cat/), CEC (Cercle d’Estudis Colombins, https://www.cecolom.cat/), Marcel Mañé (e. p. d., http://marcel-mane.com), més?

Aquesta doble acció desnacionalitzadora dels “nostres” dirigents és suficient per a qualificar-los de TRAÏDORS al Poble Català i a tota la Nació Catalana. Per tant, per recuperar la llibertat, el Poble Català hem d’escombrar els actuals dirigents perquè són el principal obstacle per aconseguir-ho.
Barcelona (ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714; el castellà és la llengua de l’ocupant), 4 de febrer del 2022. Ampliat el 17 d’octubre.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.