Jordi Musons – El més important? Les persones

Vídeo resum de la intervenció de Jordi Musons, director de l’Escola Sadako de Barcelona, al #CampBase, sobre “Lideratge educatiu” del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ (http://www.educaciodema.cat/) de la @FundacioBofill (http://www.fbofill.cat, https://twitter.com/FundacioBofill), celebrat el 14 de març del 2018 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí: https://youtu.be/hK3U6H2Ea3E

El #LideratgeEducatiu és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà (https://www.educaciodema.cat).

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d’avui creem l’EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu una persona exploradora del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.